Hit enter to search

De juiste verzorging voor uw hond

Bij hondenkapsalon Roeffels gaan we steeds opzoek naar een vachtverzorging waar uw hond zich goed bij voelt. Een gezonde vacht beschermt uw hond tegen allerlei gevaren zoals warmte, koude, infecties, ziektes, verwondingen,…. Wij willen de vacht van uw hond daarom zo weinig mogelijk beschadigen en zo veel mogelijk in ere houden. Hiervoor gebruiken we verschillende werkmethoden en verzorgingsproducten, aangepast aan elk vachttype.

Daarnaast trachten we de stress van een behandeling te beperken. Komt uw hond vol vertrouwen het trimsalon binnen? Geweldig! Maar heeft uw hond toch wat twijfels of nare ervaringen achter de rug? Dan maken we graag extra tijd vrij om het vertrouwen van uw hond te winnen.

Naast gediplomeerd hondentrimmer zijn we ook nog gediplomeerd honden voedingsdeskundige en gediplomeerd instructeur op de hondenschool. De jarenlange ervaring in het trainen van honden helpt ons bij het behandelen van onzekere en angstige hondjes.

Image icon
Gediplomeerd hondentrimmer

Image icon
Gediplomeerd honden voedingsdeskundige

Image icon
Gediplomeerd hondenschool instructeur

Enkele tips:

  • Breng uw hond aangelijnd naar het trimsalon.
  • Laat uw hond even uit voor u het trimsalon binnenkomt. Onze buren en wijzelf stellen het op prijs dat u de behoeften van uw hond netjes opruimt en in de vuilbak achterlaat.
  • Een goed onderhouden vacht betekent voor ons minder werk en voor uw hond minder tijd, minder pijn en minder stress. Dit komt u voordeliger uit en is voor uw hond veel aangenamer.
  • Aangezien honden vaak extra nerveus zijn in het bijzijn van hun baasjes, raden wij u aan om niet bij uw hond te blijven. Er wordt met u een tijdstip afgesproken waarop u uw hond kan komen oppikken.
  • Gezondheidsproblemen zoals allergieën, huidaandoeningen, epilepsie, hartproblemen, gewrichtsproblemen, … meldt u ons best vooraf.
  • Hetzelfde voor loopsheid, angst, gedragsproblemen en mogelijke agressie. Dan kunnen wij hiermee rekening houden in onze planning en/of de behandeling aanpassen aan de gezondheidstoestand van uw hond.

Betalen kan contant of via de app van Payconiq of Bancontact op uw smartphone.

Wij beschikken niet over een Bancontact apparaat.